Voorpagina

Laatste nieuws lees verder →


De lente begint officieel vanaf donderdag, dus krijgen jullie vast weer zin in trimlopen en zwemlopen. Er worden trimlopen en zwemlopen georganiseerd door Go Sportief in samenwerking met diverse partijen zoals Stichting GOUDasfalt, de Goudse Manege, de Oranjevereniging Moordrecht en diverse zwembaden. De definitieve datum voor de zwemloop in Waddinxveen wordt binnenkort bepaald via een poll. Voor inschrijving van de zwemloop of trimloop moet je een email sturen naar info@goudasport.nl. Geef svp aan bij inschrijven aan welke afstand/welk onderdeel u mee wilt doen en wat u woonplaats en geslacht is. Geef bij inschrijven voor een zwemloop ook aan wat uw zwemtijd over 500 meter in een binnenbad is en of u zelf een badmuts meeneemt (zo ja, geef ook de kleur door).
Voor informatie van de trimlopen zie de flyer
Voor informatie van de zwemlopen zie de flyer.


Zondag 10 maart 2019 de Halve Natuur Marathon.
Live de uitslagen volgen vanaf 10:30 uur.
Uitslag Halve Natuur Marathon – Engelse mijl
Uitslag Halve Natuur Marathon – 5 kilometer
10 KM KAMPIOENSCHAP VAN DE KRIMPENERWAARD
Uitslag Halve Natuur Marathon – 10 kilometer
Uitslag Halve Natuur Marathon – 21,1 kilometer
Tussenstand Bomenwacht Nederland jeugdcompetitie
Tussenstand Bomenwacht Nederland seniorencompetitie
Stukje in het Kontakt , Yorben Ruiter heerst.
Foto’s van de winnaars 5km , 10km en Halve Marathon


Loopcursus voor beginners.
AV Start te Lekkerkerk start donderdag 14 maart 2019 met een loopcursus voor beginnende lopers zonder de verplichting om lid te worden.
Voor meer informatie zie onze loopcursus pagina.


Marathontraining 2019


De 42km en 21km Wandelmarathon is op zondag  29 september 2019


Bericht van de penningmeester. Het komt regelmatig voor dat leden, verhuizen, wijzigen van internetprovider, een nieuw email adres krijgen en ga zo nog maar even door. Vaak wordt vergeten wijzigingen, die van belang kunnen zijn voor de ledenadministratie, door te geven aan je sportvereniging. Herken je dit? Geef dan je wijzigingen door aan de penningmeester , alvast bedankt! Heb je ook een berichtje, wil je een uitslag melden of aanvullingen voor onze website stuur dan een email, met je bericht, naar de webmaster.