Voorpagina

Laatste nieuws lees verder →


Laatste nieuws

Verrassingsmarathon

Tijdens een ontmoeting tussen Ab Buitendijk en Ben Beth vertelde Ab dat hij van plan was om in 2020 zijn vijftigste marathon te lopen, en dat hij op zoek was naar een beetje leuke en alternatieve marathon.Dat heeft Ben in zijn oren geknoopt, hij heeft een aantal oudgedienden benadert die allen enthousiast reageerden en hun medewerking toezegden om e.e.a. te realiseren.Dit evenement “de Verrassingsmarathon” heeft intussen op zondag 13 september plaatsgevonden.
De eindtijd van Ab op deze “Fun” marathon; 4 uur 16 minuten en 17 seconden.
Een uitgebreid verslag van deze prachtige dag kunnen jullie lezen in ons digitale clubblad eind dit jaar.

 

 

 

 

 


Uitslag Ridaloop 13 september 2020
Tussenstand Fietswereld Noorlander Competitie senioren
Marathon klassement 2020


Uitslag baanloop 800 meter en 1 Engelse mijl
Uitslag 10e Nazomerloop AV Startleden
Tussenstand Fietswereld Noorlander Competitie jeugd


Loopcursus voor beginners

AV Start te Lekkerkerk start, als de Corona crisis onder de knie is, op donderdag 17 september 2020 om 19:30 uur met een loopcursus voor beginnende lopers zonder de verplichting om lid te worden. Deze cursus is voor mannen en vrouwen die, op een verantwoorde manier, met de loopsport kennis willen maken. Je wordt door een ervaren en deskundige trainer begeleid, bij wie je met al je vragen, wat lopen betreft, kunt aankloppen. De loopcursus omvat ongeveer 14 trainingen.


WANDELMARATHON GAAT NIET DOOR OP ZONDAG 27 SEPTEMBER

We hebben overleg gevoerd met de gemeente over de toe te passen corona preventie maatregelen bij onze wandelmarathon in 2020.
Ons voorstel naar de gemeente hield in; uitvoering zoals we gewend zijn aangevuld met het gebruik van mondkapjes vanaf het moment van aankomst bij de hooiberg tot het moment na de start dat er voldoende tussen afstanden zijn ontstaan.
De gemeente vindt dit onvoldoende en stelt dat de deelnemers en de organisatoren 1,5 meter afstand tot elkaar dienen te houden.
Dit zou o.a. bereikt kunnen worden door;
– de routebeschrijvingen vooraf digitaal beschikbaar stellen.
– geen koffie thee momentje voor de start, onderweg en na afloop.
– geen gezamenlijke start, maar gespreid of beter nog smeer het evenement uit over de gehele dag,
week of maand
– tijdens de wandeling geen groepsvorming.

We vinden dat er bij toepassing van bovenstaande regels te weinig overblijft van het oorspronkelijke karakter van onze wandelmarathon.
Daarom hebben we na veel wikken en wegen besloten om de wandelmarathon in 2020 niet door te laten gaan.

A.v. Start


Bericht van de penningmeester. Het komt regelmatig voor dat leden, verhuizen, wijzigen van internetprovider, een nieuw email adres krijgen en ga zo nog maar even door. Vaak wordt vergeten wijzigingen, die van belang kunnen zijn voor de ledenadministratie, door te geven aan je sportvereniging. Herken je dit? Geef dan je wijzigingen door aan de penningmeester , alvast bedankt!
Heb je ook een berichtje, wil je een uitslag melden of aanvullingen voor onze website stuur dan een email, met je bericht, naar de webmaster.