Trim en zwemlopen

      Reacties uitgeschakeld voor Trim en zwemlopen

De lente begint officieel vanaf donderdag, dus krijgen jullie vast weer zin in trimlopen en zwemlopen. Er worden trimlopen en zwemlopen georganiseerd door Go Sportief in samenwerking met diverse partijen zoals Stichting GOUDasfalt, de Goudse Manege, de Oranjevereniging Moordrecht en diverse zwembaden. De definitieve datum voor de zwemloop in Waddinxveen wordt binnenkort bepaald via een poll. Voor inschrijving van de zwemloop of trimloop moet je een email sturen naar info@goudasport.nl. Geef svp aan bij inschrijven aan welke afstand/welk onderdeel u mee wilt doen en wat u woonplaats en geslacht is. Geef bij inschrijven voor een zwemloop ook aan wat uw zwemtijd over 500 meter in een binnenbad is en of u zelf een badmuts meeneemt (zo ja, geef ook de kleur door).
Voor informatie van de trimlopen zie de flyer
Voor informatie van de zwemlopen zie de flyer.