Rabobank Clubkas Campagne

      Reacties uitgeschakeld voor Rabobank Clubkas Campagne

Jouw club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Wij hebben de inschrijving van Atletiekvereniging START voor de Rabobank Clubkas Campagne positief beoordeeld. Hierbij ontvang je de definitieve goedkeuring van de deelname van uw Atletiekvereniging START aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Krimpenerwaard.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 27 maart t/m dinsdag 10 april brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Krimpenerwaard mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij lid worden. Alle klanten die uiterlijk op 14 februari 2018 lid zijn van onze bank ontvangen automatisch een stemcode om te kunnen stemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via www.rabobank.nl/leden.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van
Rabobank Krimpenerwaard en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.
We hebben speciaal voor de deelnemende verenigingen en stichtingen promotiemateriaal ontwikkeld. Vanaf kun je het promotiemateriaal downloaden via www.clubkascampagne.nl/krimpenerwaard/promotiemateriaal.

Meer informatie
Op onze website www.rabobankkrimpenerwaard.nl lees je meer over de Rabobank Clubkas Campagne. Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vind je via de website www.clubkascampagne.nl/krimpenerwaard/inschrijven. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met onze bank.

Met vriendelijke groet,

Rabobank Krimpenerwaard